Chique dag

Als luxepaardjes zullen we gaan borrel en kijken naar hoe polowedstrijden er nou écht aan toe gaan bij Polo Club Vreeland. Dresscode is tenue de ville. Het maakt niet uit of RSG in jouw tijd nog wel fel tegen jasje dasje of misschien heb jij je hele studententijd in pak rondgelopen; het is voor iedereen echter genieten om op je mooist in de zon te genieten van een glaasje bubbels.

Naast dat er twee polowedstrijden zijn kan je ook genieten van de mannen van Peaky Hats! Er zal een echte gentlemen corner (hier is iedereen uiteraard welkom) zijn met de kans om je schoenen te laten poetsen door de shoeshiner, een potje black jack te winnen of even rond te neuzen bij de sigarenbar.

We zullen om 10:45 verzamelen op RSG. Om 19:00 zullen we weer in Rotterdam zijn.

We zullen tijdens de Chique dag naar polowedstrijden kijken op Polo club Vreeland (Bergseweg 28P, Vreeland).

Als je met eigen vervoer komt is dat wel mogelijk! We vertrekken gezamenlijk met een bus van RSG en die vertrektijd is niet flexibel. Wil je dus later dan dat aankomen moet je zelf naar de locatie reizen.

In je ticket zit het geld voor de locatie, het vervoer en wat nevenactiviteiten op het terrein zelf. Daarnaast zijn alle hapjes gratis en krijg je een welkomstdrankje! Wat je daarna nog wil drinken is voor eigen rekening.

Evenement details