Zakelijk

Dit Lustrum is het grootste evenement dat de vereniging ooit gekend heeft!

Dit jaar bestaat het RSG honderd jaar en dit gaat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij. In oktober is het jubileum gevierd met alle leden en reünisten van de vereniging op de Eeuwdag met meer dan 1150 bezoekers. In het voorjaar gaan er twee Lustrumweken plaatsvinden met twaalf verschillende dagen met meerdere activiteiten ter ere van het 20e Lustrum. De bezoekersaantallen zullen variëren van 100 tot 450 aanwezigen.

Sponsormogelijkheden

In het voorjaar worden er twee weken lang bijna dagelijks activiteiten georganiseerd, variërend van een chique dag tot een familiedag. Per dag zijn er verschillende sponsormogelijkheden, zo kunnen er op de Sportdag sportshirts gesponsord worden en op de Familiedag bloemen worden uitgedeeld voor moederdag!

Wie kan je bereiken tijdens het Lustrum?

- Potentiële klanten
- Potentiële werknemers
- Studenten uit Rotterdam, maar ook van zusterverenigingen in Leiden en Delft
- Reünisten (oud-leden) van alle leeftijden

Samen kunnen we kijken hoe de doelgroep van jouw bedrijf het best bereikt kan worden tijdens ons Lustrum, door de verscheidenheid aan activiteiten zijn de opties eindeloos!

Contact

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden of wil je ons portfolio ontvangen? Contacteer dan Mathilde Lones via eeuwcommissie@hetrsg.nl of via 0612830064.

Nieuwsbrief

Om up to date te blijven van het Eeuwjaar laat hier je email achter.

Zoeken naar evenement