Eeuwdag

Het Eeuwjaar van Rotterdamsch Studenten Gezelschap zal op zaterdag 30 oktober 2021 worden afgetrapt met de Eeuwdag. Waarschijnlijk wordt het de grootste groep leden en reünisten van de RSG die ooit samen zijn gekomen. Een echt spektakel dus!

Op de Eeuwdag zullen we stilstaan bij alles wat er binnen RSG en in Rotterdam is gebeurd sinds we honderd jaar geleden zijn opgericht. Je zal deze dag dan ook niet alleen vieren met je eigen vrienden, maar ook met RSG’ers uit alle jaarlagen die je voor zijn gegaan of die je hebben gevolgd. Een ideaal moment om nieuwe mensen te leren kennen en oude verhalen her te beleven.

De dag zal groots worden geopend in het Hulstkampgebouw op het Noordereiland, schuin tegenover ons mooie Asker V. Het Lustrumjaar zal hier officieel geopend worden met een aantal sprekers. Daarnaast zal onder het genot van een heerlijke lunch en een glaasje bubbels het langverwachte eeuwboek worden uitgereikt. Op de achtergrond kun je je verdiepen in de historie van RSG in een historische tentoonstelling of genieten van een lekker muziekje.

Tickets

De kaartverkoop is van start! Het belooft een fantastische dag te worden dus bemachtig snel jouw kaartje. Informatie over de tickets voor leden is te vinden op ons interne communicatiekanaal speakapp en in de maandmail. Heb je nog geen kaartje? Bestel deze dan hier!

FAQ

Nee, dat is niet nodig. Wij zorgen dat je vanaf de lunch je buik goed vol kan eten. Let wel op dat je het op tijd aangeeft als je allergieën of dieetwensen hebt via eeuwjaartickets@hetrsg.nl

Ja, het is handig om geld mee te nemen voor de nodige drankjes, een pinpas is het handigst. Vergeet ook je legitimatiebewijs niet voor bij de bar.

Helaas is de Eeuwdag een besloten evenement gericht op leden en reünisten

Evenement details