Reünisten

Het Eeuwjaar bestaat uit vele evenementen: de Eeuwdag, de Dies Natalis en de Lustrumweken. Op deze pagina vind je alle informatie over alle aspecten van het Eeuwjaar!

De Eeuwdag op 30 oktober is een dag waar het Eeuwjaar van start gaat. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat zal de dag in het teken staan van het honderdjarig bestaan van RSG. Een officiële opening met sprekers, de Eeuwboekuitreiking, een reünie met alle vrienden uit de goede oude studententijd én natuurlijk een afsluitend feest.

Koop je kaartje via www.reunistenrsg.nl

De Dies Natalis zal van 1 t/m 7 november 2021 plaatsvinden en zal veel traditionele avonden bevatten, zoals bijvoorbeeld een jool, de cobo en de puzzelrit. Hou deze website, de Instagram en de Eeuwjaarmail in de gaten voor het programma van die week! Ook zal deze week het programma bekendgemaakt worden van de Lustrumweken.

De Lustrumweken zijn van 30 april t/m 14 mei 2022. Deze twee weken zullen vol zitten met allemaal verschillende activiteiten, borrels en feesten.

Reünisten Lustrumpakketten

De Lustrumweken zijn twee weken lang vol met activiteiten en feesten die je niet wilt missen. Momenten om echt weer even student te zijn! Voor de reünisten die niet twee weken lang vakantie kunnen vieren, hebben wij een speciale aanbieding.

Er zullen reünisten Lustrumpakketten beschikbaar zijn! De Lustrumpakketten bestaan uit een passe-partout voor de dagen in het weekend, vrijdag t/m zondag*, en speciale RSG items.
Ook is er een mogelijkheid om de nieuwe lustrumdas erbij te bestellen.

Voor reünisten die twee weken lang alles willen meemaken, is er ook de optie om een ledenpakket te kopen. Hierin zitten een passe-partout voor de gehele twee weken (met uitzondering van het slotfeest) en ook toffe gadgets!

Koop hier je pakket!

*Het slotfeest op zaterdag 14 mei is hierbij niet inbegrepen

Samenwerkingsmogelijkheden

Voor de acquisitie van het Eeuwjaar proberen we dit jaar veel in contact te komen met reünisten. In de loop van het Eeuwjaar zal er ook een 'Vrienden van de Eeuw' actie opgezet worden. Iedere persoon of groepering kan tegen betaling een plekje kopen waar ze zullen worden vereeuwigd op de Sociëteit. De opbrengsten worden allemaal gebruikt om het Eeuwjaar nog mooier te maken. Wil jij ook bijdragen aan het Eeuwjaar? Blijf onze kanalen dan goed in de gaten houden!

We komen graag in contact met zoveel mogelijk reünisten. Wil jij meedenken, sponsoren, samenwerken, of iets anders bijdragen in het Eeuwjaar? Stuur een mailtje naar eeuwcommissie@hetrsg.nl.

Uitgelichte evenementen

Nieuwsbrief

Om up to date te blijven van het Eeuwjaar laat hier je email achter.

Zoeken naar evenement