Reünisten

Het Eeuwjaar bestaat uit vele evenementen: de Eeuwdag, de Dies Natalis, de skireis, het Lustrumgala en de Lustrumweken en nog veel meer. Er zijn ook veel evenementen waar reünisten naar toe kunnen komen. Op deze pagina vind je de informatie die relevant is voor alle reünisten.

Het Eeuwjaar van Rotterdamsch Studenten Gezelschap is op zaterdag 30 oktober 2021 afgetrapt met de Eeuwdag. De grootste groep leden en reünisten van het RSG ooit is samengekomen om dit spektakel samen te vieren, meer dan 1150! Een officiële opening met sprekers, de Eeuwboekuitreiking, een reünie met alle vrienden uit de goede oude studententijd én natuurlijk een afsluitend feest.

De Dies Natalis heeft van 1 t/m 7 november 2021 plaatsgevonden en had veel traditionele elementen, zoals de jool, de cobo en de puzzelrit. Daarnaast konden we oud & opnieuw vieren met veel champagne en Lamme Frans en was er een HELD.

De Lustrumweken zijn van 30 april t/m 14 mei 2022. Deze twee weken zullen vol zitten met allemaal verschillende activiteiten, borrels en feesten.

Uitgelichte evenementen

Nieuwsbrief

Om up to date te blijven van het Eeuwjaar laat hier je email achter.

Zoeken naar evenement