Zwembaddag

In het Rivierabad te Spijkenisse gaan we een ongelooflijk nat gaaf feest neerzetten. Iedereen in zwemkleding, RSG dj’s en RSG bierprijzen. U kunt gebruik maken van de bubbelbaden, glijbaan en al het andere in het zwembad.

Praktische informatie

Datum, tijd en locatie

Vrijdag 31 maart 2017, van 20:30 tot 01:00 bij het Rivierabad te Spijkenisse.
2017-03-31 20:30:00 2017-04-01 01:00:00 Europe/Amsterdam Lustrum XIX: Zwembaddag Rivierabad, Groene Kruisweg 21, Spijkenisse Het Rotterdamsch Studenten Gezelschap .

Toegang

Alleen voor (oud-)leden en reünisten van het RSG met een lustrumpakket of ticket voor de Zwembaddag. Een los ticket kost €20,-.

Vervoer

De heenweg zult u zelf moeten afleggen. Het makkelijkste is per openbaar vervoer. U kunt dan de metro pakken naar Spijkenisse centrum en vanaf daar 15 minuten lopen, of daar de bus pakken en nog 3 minuten lopen. In totaliteit bent u ongeveer 40 minuten kwijt vanaf Rotterdam Blaak.

Op de terugweg kunt u gebruik maken van de bussen. Deze zullen u afzetten op het RSG.

Overig

Er zal gebruik gemaakt gaan worden van hard plastic van RSG zelf. Gelieve dit terug te brengen naar de bar wanneer deze leeg is. Duikbrillen en opblaasunits zijn toegestaan. Bier, wijn en fris zijn tegen RSG prijzen te kopen op het feest zelf. Er zal een snackbar aanwezig zijn gefaciliteerd door het bedrijf zelf. Er is ook een rookruimte aanwezig.

Heb je praktische vragen over de Zwembaddag of wil je er graag iets over kwijt? Stuur dan gerust een berichtje naar Yannick (yannick@hetrsg.nl) of spreek iemand aan van de Lustrumcommissie.