VVV Dag

Dé kans om je Vrienden Van Vroeger (VVV) te laten zien hoe gaaf RSG is en om bij te praten over wat je tot dan toe allemaal hebt meegemaakt tijdens de lustrumactiviteiten. Het wordt een feest zoals hoe wij die vroeger ook altijd mee maakten: van half verzopen (en bezopen) losgaan tijdens een schuimfeest, tot allemaal avances maken bij het stoplicht feest! Het wordt oud, vertrouwd en net zo gek! We zullen groots uitpakken, en dit allemaal onder het genot van kleurrijke mixdrankjes, zoals Bacardi Breezer en old school hitjes. Deze hele avond zal een throwback zijn naar die gekke avonden op Cherso, Albufeira en Blanes. Vamos a la Playa op vrijdag 7 april met al je vrienden!

Pro-tip: laat je vrienden bij jou thuis overnachten, kunnen ze de dag erna gelijk het Lustrumslotfeest meepakken.

Praktische informatie

Datum, tijd en locatie

Vrijdag 7 april 2017, vanaf 22:00 op het Rotterdamsch Studenten Gezelschap (inloop vanaf 19:00)
2017-04-07 19:00:00 2017-04-08 04:00:00 Europe/Amsterdam Lustrum XIX: VVV Dag Het Rotterdamsch Studenten Gezelschap, Haringvliet 94, Rotterdam Het Rotterdamsch Studenten Gezelschap .

Toegang

Alleen voor (oud-)leden, reünisten van het RSG en introducé's met een lustrumpakket of ticket voor de VVV Dag. Een los ticket kost €10,-.

Heb je praktische vragen over de VVV-dag of wil je er graag iets over kwijt? Stuur dan gerust een berichtje naar Isabel (isabel@hetrsg.nl) of spreek iemand aan van de Lustrumcommissie.