Jool

Op maandag 3 april wordt de jool, een jarenlange traditie van het Rotterdamsch Studenten Gezelschap, weer gehouden. Samen met de leden en reünisten zullen we de Maas bevaren, terwijl we de liederen die ons zo nauw aan het hart liggen met z’n allen zingen, onder het genot van een biertje.

Vergeet niet om een lekker goede bodem te leggen, voordat je je slag slaat aan onbeperkt bier!

Praktische informatie

Datum, tijd en locatie

Maandag 3 april 2017, van 20:00 tot 23:00 op de Maas (we verzamelen om 19:00 op het RSG)
2017-04-03 19:00:00 2017-04-03 23:00:00 Europe/Amsterdam Lustrum XIX: Jool Het Rotterdamsch Studenten Gezelschap, Haringvliet 94, Rotterdam Het Rotterdamsch Studenten Gezelschap .

Toegang

Alleen voor (oud-)leden en reünisten van het RSG met een lustrumpakket of ticket voor de Jool. Een los ticket kost €31,50.

Er is plek voor maximaal 250 man, dus koop je kaartje snel, vol is vol! 

Vervoer

We verzamelen vanaf 19:00 op RSG en vertrekken om 19:20 lopend naar de opstapplaats van de boot. De boot ligt op ongeveer tien minuten loopafstand aangemeerd. Na afloop van de jool lopen we terug naar RSG en zal er geen aansluitend programma zijn.

Dresscode & thema

De dresscode van deze dag is Tenue de Ville. Het thema is: The CatamaBram, beleef de cruise van je leven.

Overig

Op de boot is er een garderobe, toiletten aanwezig en is er de mogelijkheid om aan dek te roken. Aan boord zullen ook hapjes zijn. Het is niet nodig om uw muntjes mee te nemen voor op de boot, het bier is afgekocht dus u kunt onbeperkt naar de bar om uw drankjes te halen.

Heb je praktische vragen over de Jool of wil je er graag iets over kwijt? Stuur dan gerust een berichtje naar Kendis (kendis@hetrsg.nl) of spreek iemand aan van de Lustrumcommissie.