Groeperingendag

‘Rotterdam All day, All night!’

Laat jezelf en je groepering overdag gaan in een competitief spelletje ‘Street Wars’ en zorg dat jullie zo snel mogelijk de escape room uit komen. Lukt het jou en je groepering om te heerschen in onze binnenstad? Na deze ‘Rotterdam All day’ ervaring kun je rustig genieten van een met liefde gekookte RSG maaltijd door de Koko. Zodat je daarna uitgerust en met een goede bodem kan doorstromen naar verschillende kroegen in de Oude Haven tijdens de kroegentocht. Goed gevuld met een maaltijd en alcoholische consumpties gaat het dak eraf en feesten we ‘All Night’ in Thor onder de skyline van Rotterdam, de allermooiste rotstad die er is!

Praktische informatie

Datum, tijd en locatie

Groeperingendag: woensdag 29 maart 2017, van 12:30 tot 20:00 op RSG
2017-03-29 12:30:00 2017-03-29 20:00:00 Europe/Amsterdam Lustrum XIX: Groeperingendag Het Rotterdamsch Studenten Gezelschap, Haringvliet 94, Rotterdam Het Rotterdamsch Studenten Gezelschap .

Interamicale I: woensdag 29 maart 2017, vanaf 20:00 op RSG
2017-03-29 20:00:00 2017-03-30 04:00:00 Europe/Amsterdam Lustrum XIX: Interamicale I Het Rotterdamsch Studenten Gezelschap, Haringvliet 94, Rotterdam Het Rotterdamsch Studenten Gezelschap .

Toegang

Dagprogramma: alleen voor (oud-)leden en reünisten van het RSG, S.S.R. Leiden en D.S.V. Sint Jansbrug met een lustrumpakket of ticket voor de Groeperingendag. Een los ticket kost €12,-.

Avondprogramma: voor alle studenten, oud-leden en reünisten van het RSG, S.S.R. Leiden en D.S.V. Sint Jansbrug met een lustrumpakket of ticket voor de Groeperingendag. Een los ticket kost €7,50.

Vervoer

Deze dag vindt plaats op het RSG. Dus je moet voor eigen vervoer zorgen.

Inhoud kaartje

Dagprogramma (Groeperingendag): Deelname aan het spel ‘Street Wars’ met je groepering, toegang tot een escape room en een met RSG ‘Koko’ liefde gekookte gezamenlijke maaltijd. Avondprogramma (Interamicale 1): Kroegentocht door de Oude Haven en een feest op RSG onder de skyline van Rotterdam, de allermooiste rotstad die er is!

Overig

Voor het dagprogramma zullen er groeperingen gevormd worden van vijf personen. Wil je zelf je eigen groep samenstellen? Geef dit dan door door een mail te sturen naar lustrum@hetrsg.nl. Geef je je individueel op, dan zal je door de lustrumcommissie ingedeeld worden in een groep.

Heb je praktische vragen over de Groeperingendag of wil je er graag iets over kwijt? Stuur dan gerust een berichtje naar Ginny (ginny@hetrsg.nl) of spreek iemand aan van de Lustrumcommissie.